Over ons


Wat krijg je als je liefde voor de stad combineert met een lekkernij? De Rotterdamse broers Tim en Chris Klay (oprichters van www.cityshapes.nl) hebben daarom de enige echte skyline van onze stad vereeuwigd in een heerlijke Rotterdamse chocoladereep! Onder de naam ‘Choco Cities’ zijn de meest uit het oog springende gebouwen nu dus samengebracht in een zoete compositie.

Rotterdam heeft een wereldbekende skyline, waar met name de Euromast en de Erasmusbrug de bekendste blikvangers zijn. Naast deze iconen, zijn ook de Kubuswoningen, de Rotterdam, het Centraal Station, de Hef, het Potlood en de Markthal afgebeeld op de chocoladereep. De Rotterdamse chocoladereep zal in twee smaken verkrijgbaar zijn, namelijk puur en melkchocolade. 

‘Als je uit Rotterdam komt, hou je natuurlijk ontzettend veel van je stad. Het is een wereldstad met een skyline waar je trots op mag zijn, omdat het ook echt het wereldse karakter van Rotterdam uitademt. Daarom besloten we er wat mee te doen en er een gedenkwaardige Rotterdamse chocoladereep van te maken! Rotterdam kan op zoveel prachtige manieren afgebeeld worden, maar nu is het dus ook echt een stad ‘om op te eten’, figuurlijk gezien natuurlijk. Zo zeggen ze dat (stads)liefde door de maag gaat, en nu gaat dat ook zeker op voor Rotterdam! Dat is toch mooi, of niet dan?’